Chevrolet Klasikleri

1992 Chevrolet Airstream Motokaravan

Bugün sizlere Amerika’nın en eski karavan üreticilerinden biri olan, Airstream firması tarafından üretilen, 1992 model Chevrolet Airstream motokaravanı tanıtmak istiyorum.

Chevrolet Motokaravan
Chevrolet Airstream Motokaravan

Airstream firması 1921 yılından bu yana karavan üreten Amerikanın en köklü firmalarından biridir.

Chevrolet Klasik Karavan
Chevrolet karavan

Yazımıza konu ettiğim 1992 Airstream 350LE Class A Motorhome modeli Chevrolet araç 60.000 Milde kusursuz bir araç, bu araç 2015 yılında Bonhams Müzayedesinde 80.000 İngiliz Sterlinine satıldı. ( Yaklaşık 545.000 TL. )

Chevrolet classic karavan
Chevrolet Airstream

Yüksek hızlı bir Chevrolet otobüs şasisi üzerine inşa edilen Airstream 350LE hafif alaşımlı uçak materyalleri ile üretilmiş son klasik motokaravanlardandır. 7.5 tonluk toplam ağırlığı olan Airstream, 7.4 litre hacmindeki V8 motoru, otomatik şanzımanı ve hava süspanyonu ile tam bir keyif aracı.

Airstream Classic
Airstream Classic 2019

Günümüzde Airstream firması, bu tarz Classic karavan modellerini sadece çekme karavan olarak üretiyor. Bu araçların başlangıç fiyatı Amerika’da 152.000 Dolardan başlıyor.

Mercedes-Benz Motokaravan
Mercedes-Benz Airstream

Amerikan Airstream firması 2004 yılından bu yana motokaravan modellerinde Mercedes-Benz araçlarını kullanıyor. Bu araçlarda ise başlangıç fiyatı 220.000 Dolar.

Mercedes-Benz Karavan 2019
Mercedes-Benz Karavan

Özetleyecek olursak karavan sevdası insana ayrı bir özgürlük duygusu veren ve sadece bunu yaşayanların anlayabileceği bir şey. Ama ben şahsen ülkemizdeki koşullarda karavan ile seyahat etmeyi ve konaklamayı çok emniyetli bulmuyorum. Ama Allah izin verirse hayallerim içinde karavan ile, ufak bir Avrupa seyahati bulunuyor. 🙂 Allah hepinizin gönlüne göre versin…

Lütfen yorumlar kısmından deneyimlerinizi ve fikirlerinizi bizimle paylaşınız, alttaki linki tıklayarak bir kaç dakikanızı ayırabilirseniz çok sevinirim.

Bloğumuzdan Daha Etkin Faydalanmak İçin Lütfen Okuyunuz!

Serdar BELLEK

Bu Bloğun yazarı Serdar BELLEK 1967 Yılında İstanbul Sarıyer'de doğdu, Mercedes Benz Bayisi Mengerler'de ve bayi teşkilatlarında yaklaşık 15 yıl boyunca 2.El Otomobil Satış Müdürlüğü yaptı. 2009 yılından 2019 yılına kadar başta Mercedes Benz ve diğer Alman otomobillerinin satışını yapan ASR MOTORS'da Genel Müdürlük yaptı. Evli ve üç çocuk babasıdır. Bu Bloğu kurmaktaki amacı yine kendisinin kurucusu olduğu ve 35.000 Üyesi bulunan Mercedes Benz 2.EL® Facebook gurubunun devamında, Mercedes Bmw ve diğer tüm klasik otomobil markalarına ve klasik olan her türlü objeye gönül vermiş kişilerin ''Doğru ve Sağlıklı Bilgilere'' ulaşmasını temin etmek, almak istedikleri araçları aldıklarında karşılaşacakları durumları kendilerine bildirmek, ve Türkiye'deki ikinci el piyasası hakkında doğru bilgilere ulaşmasını sağlamaktır.Lütfen Yorumlarınız ile bloğumuza destek olunuz...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Content is protected !!