Site icon

Sadece 764 Km.de! 1992 Mazda RX-7 Twin Turbo

Bugün sizlere Japonyanın ikonik markalarından biri olan Mazda’nın eşsiz bir örneğini sunmak istiyorum. 1992 model Mazda RX-7 Twin Turbo hem boyasız, hem de inanılmaz düşük km.de muhafaza edilmiş.

Klasik Mazda
Mazda Klasikleri

Bu muhteşem araba, ABD’ye (Kaliforniya) giden ve daha sonra Almanya’dan bir spor araba tutkunu tarafından (yeni gibi) satın alınan ilk otomobildir. 

Mazda 3. Jenerasyon
Mazda 1992

Polonya’da satışa sunulan bu eşsiz Mazda RX-7 Twin Turbo 599.000 Poland gibi ( 127.000 Euro ) ciddi bir rakam isteniyor. ( Telefon: +48 502 415 484 )

Mazda Orjinal deri döşeme
Mazda Classics

Mazda RX-7 (kod: FD), önceki modelin tutarlı bir şekilde daha da geliştirilmesini temsil ediyordu.Daha da geliştirilmiş ve İkiz turbo şarjlı 13B-REW vankel döner motorla, son olarak 6500 rpm’de 206 kW (280 hp) güç elde edildi. 5000 rpm’de  maksimum 314 Nm tork çeviriyordu .

Mazda Orjinal deri döşemeleri

FD, RX-7 serisinin en güçlü modeliydi ve cömertçe boyutlandırılmış fren sistemi ve kova koltukları gibi özel detaylardan etkilendi.

Mazda Classic
Klasik Mazda

Almanya’da bu RX-7, yeni emisyon düzenlemeleri bu tip yeni arabaların satılmasını imkansız hale getirmeden önce, sadece 1992 baharından 1996’nın başına kadar sunuldu. Diğer şeylerin yanı sıra , o zamanlar 85.000 DM olan nispeten yüksek yeni fiyat, Almanya’da sadece birkaç aracın satıldığı anlamına geliyordu.

Mazda Motor ve teknik özellikleri
Mazda Bose Ses Sistemi

Ülkemizde RX-7 modelinin ikinci mesil araçlarından bir kaç tane 1991 model araçlar var ama elbette hiç biri bu araç ile kıyaslanacak kondiyonda değiller. Ama ben bu aracın fiyatını Avrupa için bile biraz abartılı buldum. Kalın sağlıcakla…

Yazılarımdan daha kolay haberdar olmak için Bloğuma Abone olabilirsiniz böylelikle yeni yazılarım otomatik olarak mail kutunuza iletilebilecektir. Ayrıca yazı aralarında bulunan ticari paylaşımlardan bir iki tanesini ziyaret ederseniz varlığımızı sürdürmemize ufakta olsa bir destekte bulunmuş olacaksınız. Bu konudaki hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür ederim…

Exit mobile version