Site icon

Bloğumuzdan Daha Etkin Faydalanmak İçin Lütfen Okuyunuz!

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz için alttaki bilgileri okumanızı rica ediyorum.

Bloğumuzun geleceği için lütfen katkıda bulununuz.

Klasikotom.com yaklaşık iki yıllık bir uğraşının sonucunda oluşturulmuş olup, maalesef Google Reklamları haricinde başka bir kayda değer geliri yoktur. Fakat bu reklam gelirleri görüntülemeden değil, sadece bu bölgelerin okuyucu tarafından ziyareti sonucunda gerçekleşmektedir. Bu firma ana dilimizin İngilizce değilde Türkçe olmasından dolayı yurtdışında verdiği rakamların onda birini ancak vermektedir.

Klasikotom.com

Bu durumda aylık ziyaretçi sayımız 60 – 70.000 civarında olmasına rağmen, bloğumuzun geliri komik düzeyde düşüktür. Örneğin bir günde 2500 okuyucudan gelen bu alanları ziyaret sayısı 30 civarındadır. Bloğumuzu ayakta tutabilmemiz için sayfa başındaki veya yazı aralarında bulanan alanların tarafınızdan en azından BİR İKİ kez ziyaret edilmesini rica ediyoruz. Sizlere maddi açıdan bir külfet getirmeyecek bu konuya bir iki dakikanızı ayırmanız. Bloğumuzun giderlerini karşılamak ve bloğumuzu gelişterirmemiz açısından bizim için önemlidir. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz…

Bloğumuzun KATEGORİLER kısmını kullanarak yazılarımıza daha kolay ulaşabilirsiniz!

Sol Menüde Bulanan Kategoriler Bölümünü Kullanınız.

Klasikotom.com’a PC üzerinden girdiğinizde zaten sol menüde Katagoriler kısmını görüyordunuz. Takipçilerimiz bloğumuza daha fazla Mobil cihazlar üzerinden girdikleri için Sol Menüdeki Katagoriler kısmını daha kullanışlı hale getirdik. Bu alandan tüm yazılarımıza kolayca ulaşabirsiniz. Ayrıca sağ üst köşede bulunan büyüteç işaretini tıklayıp arama kısmından istediğiniz konuyu aratabilirsiniz.

İnstagram Sayfamız her geçen gün büyüyor.

Klasikotom İnstagram sayfamız 9000 takipçiye yaklaştı. Sizde İnstagram sayfamızı takip ederek, bloğumuzda olmayan bir çok klasik otomobili ve satılık klasik otomobilleri görebilir. Kendi aracınızı sayfamızda yayımlatarak ölümsüzleştirebilirsiniz.

SSL Sertifikamız Alınmıştır.

Klasikotom.com’a Abone Olabilirsiniz.

Klasikotom.com’a Masa üstü görünümünden girerek sol üst köşede bulunan Abone Ol kısmından mail yoluyla abone olabirsiniz. Bu şekilde tüm yazılarımız anında mailinize gelecektir. Bloğumuzun SSL Güvenlik Sertifikası alınmış olup mail bilgilerinizi rahatlıkla girebilirsiniz.

İlginize teşekkür ederiz…

Exit mobile version