Klasik Motosiklet

1975 Moto Guzzi 850 T3 İle Geçmişe Yolculuk.

Hani hep diyorum ya restorasyon işi bir sanat işidir diye… İşte bu 1975 Moto Guzi 850 T3 bir sanatkarın elinden çıkmış, şimdi şunu diyebilirsiniz ; ne yani iki fren takmakla sanatkar mı olunur? Elbette olunmaz. Benim bahsettiğim şey şu; sanatkarlık eski ile yeniyi öyle bir şekilde bir araya getireceksin ki, ortaya çıkan eserde hiçbir şey göze batmayacak. Ben motora baktığım zaman şunu görüyorum. Hani eski motorları çok seversin ama onların güzel görünen ekipmanları sana bir türlü güven vermez… Bu motorda bu his yok, sanki üzerine çıkınca limitlerinin son noktasına kadar korkmadan çekinmeden zorlayacağın cinsten. Hem bu güven hissi hem de nostaljik havasıyla ben bu sepetli Moto Guzi’yi çok beğendim, sizlerle de paylaşmadan edemedim.

Lütfen yorumlar kısmından deneyimlerinizi ve fikirlerinizi bizimle paylaşınız, alttaki linki tıklayarak bir kaç dakikanızı ayırabilirseniz çok sevinirim.

Bloğumuzdan Daha Etkin Faydalanmak İçin Lütfen Okuyunuz!

Serdar BELLEK

Bu Bloğun yazarı Serdar BELLEK 1967 Yılında İstanbul Sarıyer'de doğdu, Mercedes Benz Bayisi Mengerler'de ve bayi teşkilatlarında yaklaşık 15 yıl boyunca 2.El Otomobil Satış Müdürlüğü yaptı. 2009 yılından 2019 yılına kadar başta Mercedes Benz ve diğer Alman otomobillerinin satışını yapan ASR MOTORS'da Genel Müdürlük yaptı. Evli ve üç çocuk babasıdır. Bu Bloğu kurmaktaki amacı yine kendisinin kurucusu olduğu ve 35.000 Üyesi bulunan Mercedes Benz 2.EL® Facebook gurubunun devamında, Mercedes Bmw ve diğer tüm klasik otomobil markalarına ve klasik olan her türlü objeye gönül vermiş kişilerin ''Doğru ve Sağlıklı Bilgilere'' ulaşmasını temin etmek, almak istedikleri araçları aldıklarında karşılaşacakları durumları kendilerine bildirmek, ve Türkiye'deki ikinci el piyasası hakkında doğru bilgilere ulaşmasını sağlamaktır.Lütfen Yorumlarınız ile bloğumuza destek olunuz...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Content is protected !!